﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯Flip Flops﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯﷯Rating: 4.3 (284 Ratings)﷯﷯31 Grabs Today. 42606 Total Grabs.
﷯﷯﷯﷯﷯﷯Get the Code﷯﷯ ﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯Our Hearts on Thin Ice﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯﷯Rating: 5.0 (1 Rating)﷯﷯22 Grabs Today. 1768 Total Grabs. ﷯﷯﷯﷯﷯﷯Get the Code﷯﷯ ﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯Love Fasion﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯﷯Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Friday, July 31, 2009

milady

sampai ke ujung dunia

Cinta ini menggelisahkan aku
Membuat aku gila
Andai kita terpisah
Mati rasa-rasaku

Cinta ini membodohkan aku
Menutup akal sehatku
Andai engkau tak disisi
Risau isi jiwaku

Reff:
Selama kau belum jadi milikku yang utuh
Aku akan selalu milikimu
Selama bumi masih akan terus berputar
Aku akan slalu menujumu
Walau ke ujung dunia

Cinta ini membodohkan aku
Menutup akal sehatku
Andai kita terpisah
Mati rasa-rasaku

Wednesday, July 8, 2009

apa kes tok...

aduh... apa nak dikata owh.. mls nya nak hidup... hidup boring, mati pun boring....
entahla.. lately, i'm not feeling gud... huh... i hate ol people that annoyed me so much... i hate people that hate me so much... aku trasa disisihkan walaupun sbnrnya aku yang menyisihkan dr.. drpd bgaduh, baik diam sj kan. tp dlm hati ku ini, dah bnanah... hanya aku dan TUHAN jer yang tau.. aaahhh.. the guy in the pict is my latest interest.. huhu.. dont worry oppa.. i'll owez support u...
fighting heechul oppa...

Tuesday, May 26, 2009

perasaan yang bercampur aduk

- happy -

  • hepi coz dah hbs ujian... tak lah aku jadi burung hantu lagi... tdo 2 3 jam saja.. huhu...
  • gawai is coming bebeh... SELAMAT HARI GAWAI DAYAK 2009, GAYU GURU GERAI NYAMAI, SENANG LANTANG NGUAN MENUA... pesan aku, jangan minum tuak atau apa-apa minuman beralkohol dengan banyak... bak kata seseorang tu, behave yourself.. hehehe...
  • yeahhhhhhhhhh........ balik rumah... makan makanan yang sedap dan tengok tv dengan sepuas hati aku... 
- sedih -
  • waaaaaaaa... susahnya ujian... isk isk isk... i got headache after i read all the questions.. 
  • mesti tak dapat pointer tinggi ni, kempunan la aku
  • prince pun dah out dari DID... dah takde seri lagi DID dan aku dah takde mud nak mengikuti perkembangan DID lagi... prince, i miz ur dance, really really miz it..
- excited -
  • rahsia kita2 jer ekkk... tak sabar nak dating... hehe

i'm not emo

Tuesday, May 12, 2009

28 perkataan

Speedtest

Sunday, May 10, 2009

confession of a broken heart

From a far

I saw u were wif her

It is really hard to believe

And it’s hard to face

What should I do?

U r getting far away from me

And left all the pain behind

Memories are events

I still can picture them in my mind

I remember your last touch

And that makes me wondering

What is wrong?

What is my fault?

Is she all you have wanted?

What should I do to be with you again?

Love has gone

I don’t know where it goes

And I lay here all alone

I’m alone

I could see and I could hear you

Your warm smile, your soft voice

Where should I take this broken heart?

That is still hoping for your “aii”

You will never come back

Saturday, May 9, 2009

mama mak mummy ooma

happy mother's day, Mak...
love u so much...

bila tiba musim exam


inilah yang kita buat kalau exm dah dekat
sana sini duk cbuk cr muvie
pantang exm mesti rs nk layan muvie tu membuak2
nape ek?
kite tak cakap sapa
sendiri makan cili rasa pedas la
haha
well..
sbb skrg ni asemen pun mkn kurang
tu yg rs free

cikgu
klu free tu bka buku ilmiah la k
ingatkan roomate u..
hehe..

superman...

his eyes were clear
they seemed to mirror the sky
looking at him
she could not think
of a single thing to say...

what we do when we fall in love?

Thursday, May 7, 2009

Cter Bula.. Kuang...Kuang... Kuang...


ni nak cter ckit la psl sumthing yang buat aku rs down sangat... bukan takat down jer... benci... benci... benci... ada la satu kisah... di sebuah kampung yang terpencil, ada la satu keluarga... yang nak kata miskin, mewah la jugak kehidupan, nak kata kaya, miskin juga kehidupan.. cter ni hanya sesuai untuk remaja berusia 21 tahun ke atas... hahaha... 
sebenar-benarnya, cter ni melibatkan sensitiviti seseorang... jadi, tak di "publish" kan... hahaha... PISMP Prasekolah jer yang tau kisah ni... hahaha...



since i'm too lazy to post anything.. this pic is 4 u ol 2 enjoy first..later i post sumthing about that pic...

apa makna persahabatan, friendship...



SAHABAT... bagi aku sangat besar makna nya.. sahabat antara orang terpenting dalam hidup aku selain keluarga dan semestinya boyfriend la kan... hehehe... seriously la, aku memang memilih dalam mencari sahabat.. bukan semua orang aku gelar sahabat.. boleh dikira dengan jari jer berapa orang sahabat yang aku anggap penting... 
sahabat bagi aku, akan sentiasa menyokong satu sama lain.. saling bergantung dengan satu sama lain, mungkin tak semua tapi akan ada 1 ikatan yang mengikat persahabatan itu.. apa la guna sahabat kalau bukan untuk kita meluahkan masalah dan tempat kita mencari kegembiraan. apa guna kawan kalau tidak menegur kesalahan kita kan.. tipu la kalau kata hati tak terkilan.. tapi pikir pikir la sendiri kenapa kawan kita menegur.. kalau tak nak kawan yang menegur kesalahan, kesilapan kita, bagus tak payah berkawan kan.
sahabat, saling berkongsi apa yang ada, walau bukan semua tapi berkongsi apa yang patut.. paling penting kawan, sahabat, sudi berkongsi ilmu dengan satu sama lain.. tak payah cakap kawan la, bukan kawan pun perlu kongsi ilmu.. kan ilmu tu perlu dikongsi, tak berkat kalau tak dikongsi... 
aku nie susah nak percaya kawan.. sekali kepercayaan aku kepada orang tu musnah, huh, jangan harap aku nak percaya balik kat orang tue.. sadis, kejam kan.. tapi kejam dan sadis lagi orang yang tak menghargai kepercayaan kita.. topik ni muncul coz ada la benda yang terjadi, tapi aku malas dah nak hiraukan hal tue.. aku dah jadi kawan yang tak kisah lagi ngan orang tue... aku benci bila aku dah berperasaan begini, tapi realiti nya, ini la aku, memang sukar nak ada kawan sebab pemilih... sampaikan aku sanggup berseorangan kalau aku tak jumpa kawan yang sejiwa, seraga (hehehe) dengan aku... 
bagi pembaca2 sekalian, hargai la kawan kamu yang sangat baik, jangan salah pilih kawan, sebab tak semua orang boleh jadi kawan yang baik... aku la contoh kawan yang tak baik.. hahaha... 


Wednesday, May 6, 2009

rakan kongsi yang dah lama tidur...

hye buddies.sorry.gomenne. this is the first time i post something in this blog.hey, juz to let u know, our blog is using my name.but it doesnt matter that much cuz i like the word after my name.haha im not cute..but its the nearest word we could think the moment we created this blog. yah...wat's up next...hmm bcuz this is my 1st tym, i would not write much..juz, ENJOY our page!!jyane...

Tuesday, May 5, 2009

video yg korang x blh miss

video


video yg buat hati i truja...
heheheh...... comment la on dis video

wat a day

boring la... dahla mmg malas... mcm mana la nak rajin dan pandai ni... hee... today, 0l lects bz raptai kat cbu tuk konvo esk... daaaa... sapa yg nak mngajar ni.... hahaha... alamak... silibus cmua dah abis blajar la... heheh... juz go on wif ur study 4 exam la kan... hahahah. budak pra sekolah hr ni bz btl la... x siap kkbi ker... tp nmpk hepi2 jer.. hahaha... ptt la, cmua bz ym... dkt2 pun nak ym kah?pliz la... heheh... dgn aku2 skali la 2... budak2 pra sekolah ni cmua gla... ooopssss... gla2 la.. cmua mrk ni blh jd cgu pra yg baik... haha... gud luck la 2 u ol... moga korang dapat grad dgn cemerlang.. n posting k tmpt yg jauh2.. hahah... bez tau... heheh... chow...

 

who's dat?






ni la yg boleh dgelar gadis2 cantik atau jelitawan... hahahaha... nak knl, find ur own way to get their information...


best performance

pliz enjoy dis video... fun n u'll like it...


video

prince of popping n locking



fuhhh... talking about dis guy, make my heart felt urghhhh... ehm... maybe da rite word is melting... hee... u guys can owez watch him dance in zee tv channel 108.. 


personally, he's not really handsome for me... but i think he's attractive n dance really well.. heheh.. mmg x dpt nak describe la... tgk sndiri br tau... hahah... 

u might say dat "ndai pnyigat lalu prince nya, kati tau minat ya" or "apa yg mrk pndg kat prince 2, xda bkt lgsg"... huahuahua... jwpn i ttp "fuhhh...bila hati dah minat, cmua jd perfect..." mcm cr calon special boyfren la pulak... kahkahkah...

tp i pndg bakat tarian la... lelaki ni byk yg hensem... pdgn kita lain2... jd, mgkn pd pdgn i, ssorg itu adalah ter'extra' hensem... emmm... heheh... apa nak buat kan... hati kta lain2, mata pun lain2... hahaah... 
tp yg plg utama, dont judge a book by its cover... sedap mata mmandang x bmksd prangai mcm malaikat... tanya sama hati la owh... knali dl dgn lbh rapat sblm buat pnilaian... adiossss...

Monday, May 4, 2009

first time pok


huahuahua... ni hari ptama ni... bangga la ckit ngan dr sndiri... welcome 2 our little tiny room... bila dah ada blog ni, xda idea la pulak nak bcerita... adussss... macam mana ni.. banyak benda nak publish tp... ntahlah labu... xnak kluar pulak idea time camni... but i'll make sure our blog get update whenever, wherever....n forever la.... today got exam but i juz dont want 2 study... hee.. anyway... gud luck pre school... got 2 go... gud morning n gud bye... nak cr idea dl ni... hee..